314969
Książka
W koszyku
Status dostępności:
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. C 61 (nr inw. 35592) (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga ogólna
Tyt. oryg.: "Food Bible : the ultimate guide to all that's good and bad in the food we eat" 1998. - Na okł. podtyt.: co jest dobre, a co złe w tym, co jemy, jak zdrowo i smacznie jeść : zasady prawidłowego odżywiania, odżywianie w kolejnych okresach życia, sposoby walki z nadwagą, lecznicze właściwości żywności, szczegółowe tabele żywieniowe, 100 przepisów na każdy dzień tygodnia. - Książka oprac. przez specjalistów z Katedry Dietetyki i Żywności Funkcjonalnej SGGW.
Uwaga dotycząca bibliografii
Indeks.
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej